Thursday, 22 December 2011

Story Aku & Lagu







okeys guys...arini cuaca hujan benti then hujan balik kan?same la ngan tempat mimie ni camtu jugak la...cuaca sekarang sejuk je..okeyh la,petang-petang ni tergerak lak hati nak join aktiviti GENG fiQ'Ra nih,yang ke 5 kan?arituh dah join 2 aktiviti fiQ'Ra,arini nak join ag,x kira nak join jugak hehe...




Tajuk lagu : 1st Edition Feat Aizat - Perpisahan Ini
Kenangan/maksud: kenangan/maksud dalam lagu ni sememangnya memberi kesan yang sangat mendalam keatas diri mimie..Lagi-lagi bila teringat kan kawan-kawan dan sekarang ni mereka semua telah membawa haluan masing-masing..sesungguhnya aku rindu korang dan time2 mase kita sama-sama belajar dulu..bila dengar lagu ni at mane2 je spt radio or laptob mesti aku akan teringat kan kat kawan2 aku..selama 3 tahun kit0rang belajar sama-sama,buat study group dan selama 3 tahun la kit0rang duk satu kelas,dalam 3 tahun ni jugak aku boleh kenal dan rapat dengan k0rang,aku tak kan lupakan kenangan kita!...really miss it..and really miss u all..!! ni,mimie da ada sediakan video ni untuk GENG fiQ'Ra dan kawan2..






So,ni la kawan2 aku yang aku cite tadi..Lagu ni memang amat bermakna bagi aku..


Ni plak lagu yang full


Di sini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini



Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu



okey lah...bye

4 comments:

  1. Nia pun suka lagu perpisahan ini tp nia suka yang encikmimpi.blogspot.com nyanyi. comelll hehe

    ReplyDelete
  2. suka jugak lagu ni....tapi lama dah tak layan lagu melayu...


    kisah aku dan lagu http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4530/

    ReplyDelete
  3. hai mimie.. cik ana pon suke lagu ni.. mmg teringat kwn2 la bile layang lagu ni :)



    http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu-geng-fiqra.html





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  4. perpisahan ini.. gud luck syg ;)

    admin,
    GF~

    ReplyDelete

Da bace??comment la sekali..tq!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...