Thursday, 22 December 2011

Interview..




Assalammualaikum semua....arini xtau nak update cite ap,so mimie nak cite cket pasal semalam mimie ade pegi interview kat salah satu klinik kat Johor Bahru...Nama klinik tu,Poliklinik Penawar..Mimie dah bosan la duk uma,c0z da lame sgt duk uma asyik tanam anggur je (tapi tak menjadi jugak anggur nya,law menjadi boley la mimie jual kan..dapat gak duit kocek ahakz,berangan je lebey,buah anggur pon x nmpak..kihkihkih)...Semalam kira first time mimie g interview,so agak gugup jugak lah hehe...tp alhamdullilah semua dapat hadapi dengan tenang..So admin tu ckp kena la tunggu call dalam masa 2 minggu ni,kalau ada 2 ada la rezeki tapi kalau xde dapat call paham2 jelah sendiri..Harap sangat mimie dapat keje nih...
Okeylah..
bye
^.^

No comments:

Post a comment

Da bace??comment la sekali..tq!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...