Saturday, 24 December 2011

Fb aku kena hack!!




Ad0iiiiii,geram nya hari nie..!!
Fb aku kena hack..b0ng0k punya org..da xde benda nak buat ke smpai nak ganggu fb org!!
sirius memang aku geram giler kat siapa yang pandai2 hack fB aku nih!!
kurang ajar punya org!!
patut la aku log in fB aku x b0ley2!!
rupa nya memang kena pecah masuk dah,abez gambar gambar aku dia delete,profile picture
aku dia tukar dengan gambar ape ntah,yang pasti law gambar elok x pe..ini!!
eeeeeeee!!!!!!!!!!!
geram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aku takut kalau dia buat benda yang x sepatutnya dengan Fb aku!!
nanti timbul masalah besar plak nanti!!
eeee!!!x suke!!!

No comments:

Post a comment

Da bace??comment la sekali..tq!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...