Tuesday, 8 November 2011

Beauty Contest from Aina Rahman


Beauty Contest from Aina Rahman

Okeys, Alhamdulillah saya ingin cuba untuk join contest nie, contest ni dianjurkan oleh cik aina-rahman...bagi sape2 yang nak join j0m la kita meramaikan contest nie..




nak join?? KLIK SINI!!

okey guys, kat sini aku dah serta kan sekali syarat-syarat penyertaan dan hadiah yang bakal diidam-idamkan tue..


Terma dan syarat :
  1. Peserta dikehendaki LIKE page Aina Rahman .
  2. Terbuka kepada kaum wanita dan warganegara Malaysia sahaja.
  3. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 20 Disember 2011.
  4. Seorang, satu penyertaan sahaja.
  5. Pemenang akan terbahagi kepada 2 bahagian :
  • Berdasarkan cabutan undian
  • Referral terbanyak
  1. 6. Pemenang akan diumumkan pada 21 Disember 2011 dan keputusan adalah muktamad.

Cara-cara penyertaan :

  1. Like page Aina Rahman di facebook.
  2. Buat satu entry ringkas mengenai contest ini di blog anda. Sertakan banner contest seperti di atas dan backlink kepada blog Aina Rahman.
  3. Tag 3 orang (minimum) rakan anda. Semakin ramai yang anda tag, makin tinggi peluang anda untuk menang ketegori "referral terbanyak".
  4. Tinggalkan url entry anda beserta id facebook di ruangan komen pada entry ini.

Hadiah² yang ditawarkan :

  • Pemenang utama :
    - 1 set barangan make up bernilai lebih RM 100.
    - 1x sesi make over percuma dari Aina Rahman.
  • Pemenang referral terbanyak :
    - 1 set barangan make up bernilai RM 50
    - 1x sesi make over percuma dari Aina Rahman.
  • Hadiah saguhati akan diberikan sekiranya jumlah penyertaan melebihi 50 peserta.

Kawan-kawan yang saya nak TAG :

eyrapuwplelixious
mizzchokiechokie
adilasaidi
zahirahzahrin
alia adriena
cik wawa
myzzliliizzah
ain
anna
eruzu
sue
ayusleeping
intan
mia
irhanatulkhazira
ct mawa



No comments:

Post a comment

Da bace??comment la sekali..tq!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...